Lysarmbånd (oppladbart)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Oppladbart lysarmbånd for sikkerhet

Dette selvlysende armbåndet gjør deg synlig i mørket og beskytter deg i trafikken. Allerede når det begynner å skumre på ettermiddagen, øker risikoen for ulykker markant. Ja, risikoen for trafikkulykker mangedobles i mørket, i forhold til i dagslys. Takket være disse selvlysende båndene er du synlig på inntil 300 meters avstand. De kan lades opp via den medfølgende USB-kabelen.


Selvlysende armbånd

Gjør at du synes på 300 m avstand 

Perfekt for løping og gåturer

Sikkerhet for voksne og barn

Ladekabel er inkludert (USB)


Løpere synes på 300 meter

Lysarmbåndet fungerer svært godt som et ekstra sikkerhetstiltak for mosjonister som er ute og løper eller jogger på mørke høst- eller vinterkvelder. Når du bruker disse lysene, vil du være synlig på drøyt trehundre meters avstand. I kombinasjon med en refleks vil dette gjøre det tryggere å jogge og trene på mørke kvelder.

Barn synes i mørket om kvelden

Når du fester lyset på armen eller rundt ankelen, synes du på cirka trehundre meters avstand. Det gjør lysarmbåndet perfekt for barn og ungdom på mørke kvelder. Risikoen for ulykker mangedobles i mørket sammenlignet med i dagslys. Derfor er det viktig å bruke disse lysarmbåndene.

Festes enkelt rundt ankelen eller armen. Vekt: under 50 gram. 

Disse LED-armbåndene selges enkeltvis.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.