Sammenleggbart skohorn

179 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Smart sammenleggbart skohorn (teleskopfunksjon)

Et skikkelig godt skohorn gjør livet litt enklere. Få ting er så irriterende som å prøve å få på seg skoene i all hast, mens hælen på skoene bretter seg.

Dette sammenleggbare skohornet er din venn i nøden når hverdagen er stressende. Det er stilig, pent og elegant – og sammenleggbart! I uttrukket stilling er det 77 centimeter langt, noe som gir deg nok rekkevidde til å ta på deg skoene uten å måtte bøye deg.


Sammenleggbart skohorn i elegant design

Uttrekkbar lengde 77 centimeter

Smart teleskophåndtak

Praktisk og gripevennlig håndtak

Leveringstid 2–3 dager


Skohorn eller skojern gjør hverdagen enklere

Skohornet gjør hverdagen enklere for de aller fleste, både barn og voksne. Men et uttrekkbart skohorn er også et godt hjelpemiddel for eldre, gravide eller for bevegelseshemmede som synes det er vanskelig å bøye seg.

Derfor bør du bruke skohorn

Ved å bruke et praktisk skohorn eller skojern kan du enkelt forlenge levetiden til skoene dine. Unngå å tråkke ned hælene på skoene dine ved hjelp av dette flotte og stilrene skohornet.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.