• Trustpilot Image

Rengjøring tursko

199 NOK

159 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

En effektiv skorengjøring tilpasset tursko

Det er viktig å ta vare på utstyret sitt for å beholde dets funksjonen og øke levelengden. Denne rengjøringssprayen er et perfekt verktøy til å effektivt pleie turskoene, men den funker også på annet skittent materiale, som for eksempel jakker, yogamatter, vesker og andre produkter i Gore-Tex eller tekstil. Rengjøringsmiddelet er tøft mot flekker og smuss og rengjør materialet i dybden. Produktet inneholder ingen gifter eller sterke kjemikalier, noe som gjør den miljøvennlig. Det er dessuten basert på vann og fri for løsemiddel.


Tøff mot flekker og smuss

Miljøvennlig

Skånsom mot materialet

Høy kvalitet


Bruk

Fjern først alt overfladisk smuss med en børste eller klut. Ta av skolissene. Rist godt før bruk. Hold beholderen 15 cm fra overflaten og spray i én fram- og tilbakebevegelse og gni forsiktig med en ren klut over hele skoen. Dersom kluten blir skitten, vender du den bare. La utstyret tørke i 5 minutter. Det anbefales å rengjøre skoene så ofte som én gang i uka. For best resultat bør du teste fargebestandigheten på et uanselig område.


Flasken inneholder 230 ml

Artikkelnummer: ST-065
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.