• Trustpilot Image

Rengjøringsduo til sko

199 NOK

159 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Rengjøringsskum og svamp som fungerer på alle slags materialer på sko

Aerosol rengjøringsskum med tilhørende rengjøringssvamp. Egner seg til sko av alle typer materiale. Også ideell for klær, vesker, møbler eller tilbehør. Rengjør flekker i dybden, gjenfukter skinn og beskytter det mot fukt og smuss. Det perfekte produktet for en enkel, rask og effektiv rengjøring av sko.


Rengjør i dybden

Beskytter mot fukt og smuss

Allsidig bruk

Fungerer også på klær og andre TEX-membraner


Bruk

Tørk bort eventuelt smuss fra skoene med en klut. Rist skumboksen godt før bruk, hold boksen rett opp og ned og appliker en valnøttstor mengde skumspray på rengjøringssvampen – ta mer hvis det trengs. Avhengig av materialet – spre det jevnt ut og la det tørke. For semskede skinnprodukter skal skinnet rufses opp med en egnet børste etter rengjøringen for å få ønsket utseende.

Ikke bare sko som trengs å rengjøres

Dette fantastiske produktet egner seg ikke bare for sko, nå kan du også enkelt rengjøre tekstilsofaen, teppet eller til og med klærne dine. Akkurat som med skoene dine, vil også sofaen rengjøres i dybden og få en smuss- og vannavvisende effekt. Bruken er den samme uansett hva du bruker Power Cleaner Foam Set på, men husk å rengjøre svampen etter hver bruk. Produktet egner seg for alle materialer, men anbefales spesielt til Gore-Tex, Sympatex og andre tex-membraner.

Artikkelnummer: ST-053
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.