Rengjøringsskum

249 NOK

199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Intensiv skumrengjøring med pleiende og smussavvisende effekter

En fantastisk rengjøringsskum som egner seg til forskjellige skotyper i all slags materiale. Skummets sammensetning gjør at flekkene blir rengjort i dybden, og den har dessuten smussavvisende effekter, samtidig som skummet er svært skånsomt og ikke sliter på skoen. Gjenfukter også skinnsko og gir en viss beskyttelse mot væte og smuss. Rengjøringsskummet egner seg også til rengjøring av klær, vesker, hatter, kapser og utstyr i lignende materiale.


Skånsom rengjøring

Rengjør flekker og smuss i dybden

Smuss- og fuktavvisende egenskaper

Passer til alle slags materialer


Bruk

Tørk vekk smuss fra skoene med en klut. Rist skumboksen godt før bruk, hold boksen rett opp og ned og appliker en valnøttstor mengde skumspray på en klut eller svamp (avhengig av materialet) – ta mer hvis det trengs. Spre så skummet jevnt utover og la det tørke. For semskede skinnprodukter bør skinnet rufses opp med en børste for semsket skinn for å få ønsket utseende. For annet mindre ømfintlig materiale går det bra med en grovere børste eller klut.


Flasken inneholder 200 ml

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.