Rengjøringsspray tursko

199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Førsteklasses rengjøringsspray som fjerner tøffe flekker

En rengjøringsspray utviklet for å fjerne smuss og flekker på diverse utstyr, som for eksempel tursko i Gore-Tex eller annen tekstil. Rengjøringsmiddelet løser opp smusspartiklene i dybden og gjør dem enkle å børste av. Fungerer like godt på svært skitne sko etter fotturer som på et par litt skitne sneakers. En enkel, skånsom og effektiv måte å holde tingene dine rene på!


Effektiv rengjøring i dybden

Funker på de fleste sko

Skånsom mot materialet

Høy kvalitet


Bruk

Fjern først alt støv fra overflaten med en børste. Rist godt før bruk. Hold beholderen 20 cm fra overflaten og spray effektivt i én fram- og tilbakebevegelse, vent så ett minutt. Skrubb rengjøringsmiddelet med en ren børste eller klut over hele skoen og tørk av med en ren klut. La det tørke i 5 minutter. Det anbefales å rengjøre skoene sine så ofte som én gang i uka. For best resultat bør du teste fargebestandigheten på et uanselig område. 


Flasken inneholder 250 ml 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.