• Trustpilot Image

Skinn gel

Produktet er utsolgt :(
posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Rengjørende gel som pleier skinn

En fantastisk gel som brukes for å skånsomt rengjøre forskjellige typer skinnprodukter. Gelen gir skinnet næring og har dessuten vann- og smussavvisende egenskaper. Produktet er skånsomt mot fargen i skinnet og vil bevare og forsterke den naturlige glansen. Gelen fungerer utmerket på sko, men passer også ypperlig på andre skinnartikler, som for eksempel håndvesker, jakker og hansker.


Gir skinnet næring

Vannavvisende

Fungerer på alle farger

Integrert applikeringssvamp i boksen


Enkel skinnpleie

Fjern først alt overfladisk smuss med en børste eller klut. Appliker litt gel med den spesielle applikatoren og gni forsiktig over hele skoen. La den tørke i 10 minutter. Når den har tørket, gnir du gelen inn ved hjelp av en tørr og ren klut. Det anbefales å rengjøre skoene sine så ofte som én gang i uka. For best resultat, test fargebestandigheten på et uanselig område. Gelen må ikke brukes på semsket skinn eller nubuk.


Flasken inneholder 60 gram gel

Artikkelnummer: ST-066
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.