Skokrem av høy kvalitet

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skokrem for skinnsko – lys, svart og brun

En fantastisk skokrem som er et must for deg som har et par skinnsko. Å beskytte og pleie skinnet på skoene dine er det beste du kan gjøre dersom du vil at de skal holde seg fine ordentlig lenge. Kremen gir skinnet den næringen det trenger for å stå imot smuss. Dessuten får du en ordentlig fin og glansfull finish. Skokremen til skinnsko kommer i tre forskjellige farger, og du bør bruke den fargen som best matcher skoene dine. 


Beskytter mot væte

Gir en fantastisk glans

Gir skinnet næring

Kommer i flere farger

Øker skoenes levelengde


Det er viktig å ta vare på skinnskoene

For at skinnskoene dine skal se bra ut og holde lenge, er det viktig at du holder skinnet i så god stand som mulig. Akkurat som huden vår trenger å gjenfuktes og rengjøres, trenger skinnet det også. Hvis ikke skinnet får den oppmerksomheten som kreves, vil det sannsynligvis tørke ut og sprekke opp. En enkel måte å unngå dette på er å, ved behov, applikere skokrem på skinnet for å gi det den næringen og glansen det fortjener. Vi vil jo helst unngå å måtte kjøpe nye skinnsko så ofte, det er verken bra for lommeboken eller klimaet. Konklusjonen er derfor at det er best for deg og skoene dine at skoene får regelmessig omsorg med skokrem.

Bruk

I første omgang er det viktig å velge den skokremen som matcher fargen på skoene dine, helst en noe lysere farge, så ikke skinnet får en mørk tone. Test ut på en liten flate av skoen for å se hvordan sluttresultatet vil bli. Bruk et pusseskinn eller en skobørste for å applikere skokremen i sirkelbevegelser. Puss deretter skoene med en kraftig skobørste. Til slutt gnir du raskt over med en myk tørr duk, for å få en fin glans. Husk å ta litt ekstra skokrem på de partiene som ser tørre og slitne ut.


Boksen inneholder 50 ml skokrem av høyeste kvalitet. 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.