Smart skobørste

99 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Multifunksjonell børste for semsket skinn og nubuk

Spesialbørste som enkelt, og på forskjellige måter, rengjør semsket skinn, nubuk, tekstil og/eller kanvas. Børsten fjerner effektivt smuss og flekker, og den rufser opp blanke partier. Den multifunksjonelle børsten er dessuten utstyrt med tre forskjellige verktøy for å effektivt rengjøre de fleste typer sko og for å komme til hele skoen med de forskjellige delene av børsten. 


3 redskaper på én børste

Enkel å bruke

Effektiv mot smuss og flekker

Takler de fleste typer sko og støvler


Enkel å bruke

For å børste semsket skinn bør du bruke nylonbørsten og en myk metallignende tråd. Designet på denne siden av børsten gjør at du skånsomt når inn i dybden på det semskede skinnet og fjerner smusspartikler som har satt seg fast. 

Når du skal børste nubuk og andre sensitive skinntyper, bør du bruke den korte siden med gummibørste. Gummistråene fjerner smuss og gjenoppretter de korte fiberne i nubuken. De formede gummikantene er der for å smidig rengjøre sømmer og skjøter som ellers er vanskelig tilgjengelige.  


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.