Viskelær for skinnsko

129 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Praktisk gummikloss som enkelt fjerner flekker fra forskjellige typer skinnsko

Fjern enkelt gressflekker, asfaltflekker og andre leie flekker fra de fine skoene dine av semsket skinn eller nubuk. Viskelæret er en grov gummikloss som forhøyer skinnets overflate når den rengjører, gjenoppretter strukturen og vitaliserer blanke partier, uten å påvirke fargen.


Fjerner enkelt flekker fra skoene

Passer til skinn, semsket skinn og nubuk

Varer lenge

Beskytter materialet


Enkel å bruke

Skoviskelæret er enkelt å bruke; det er bare å gni på flekker og merker med et fast trykk. Børst deretter av, og du har nå enkelt og effektivt kvittet deg med leie flekker. Skoviskelæret kan enkelt tas med i lommen og egner seg svært godt for reiser.

Flere bruksområder

Siden viskelæret fungerer på alle typer ekte eller kunstig skinn, semsket skinn eller nubuk, kan du bruke det til å fjerne flekker også på andre ting enn sko. Det fungerer utmerket på vesker, klær og andre artikler i lignende materiale. Perfekt å ha viskelæret i vesken slik at du når som helst kan ta det fram for å kvitte deg med leie flekker.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.