Elektrisk fotfil

299 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Elektrisk fotfil

Fjern død hud og stygg hard hud under føttene raskt og enkelt med denne oppladbare fotfilen. Fotfilens filhode og håndtaket hjelper deg med å jevne ut huden på områder under foten som er vanskelig å få tilgang til.


Fjern hard hud under føttene 

Gir myke og lene føtter

Robust og oppladbar

Sendes i tilfeldig farge

Kjapp levering


En smart elektrisk fotfil

Dette er en populær elektrisk fotfil som hjelper deg å fjerne hard hud på en effektiv men samtidig forsiktig med hjelp av roterende bevegelser. Filhodet til fotfilen inneholder gove diamantkrystaller, to forskjellige funksjoner som du bruker for å fjerne hard hud under føttene og et finere filhode som du bruker til å myke opp huden under føttene.

Ta bort hard hud under føttene

Du bruker fotfilen om du raskt og enkelt vil fjerne død og hard hud under føttene, på foten eller mellom tærne. Ved å file føttene en gang i uken, holder du føttene myke og lene. Ta gjerne et varmt fotbad når du filer føttene, det hjelper deg å myke opp den harde og døde huden, fotfilen har ekstra store fordeler.

Oppladbar fotfil

Du kan raskt og enkelt ladde opp fotfilen ved å koble USB-kabelen til for eksempel datamaskinen eller mobiltelefonladeren.

Kan også brukes som fil for negler

Du kan også bruke produktet som en effektiv fil for negler. Den mer kraftige filhodet hjelper deg med å file neglene dine til perfeksjon, det andre sliphodet som er finere, til polering og sliping av neglene til perfeksjon.

Sendes i tilfeldig farge

Fotfilen vil bli sendt til deg i tilfeldig farge (grønn, gull eller rosa). Siden de kommer til oss ferdig pakket, er det ingen mulighet til å velge farge.


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.