Acetocaustin

299 NOK

239 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Acetocaustin for behandling av vorter

Vorter forårsakes av et virus. Det er vanlig at barn rammes av det, men også voksne kan få vorter. Vortene pleier som oftest å forsvinne av seg selv, men det kan ta lang tid. Derfor ønsker man som oftest å behandle dem for å fremskynde prosessen. Vorter er smittsomt, og de vanligste smittekildene er fuktige håndklær eller at man smittes via fuktige områder som dusjer og garderober. Vorter kan også smitte gjennom direkte kontakt. Acetocaustin er et effektivt middel for behandling av vorter. Det inneholder monokloreddiksyre, som er et velprøvd stoff for behandling av vorter.


Effektivt vortemiddel

Inneholder monokloreddiksyre

Oppbevares utenfor rekkevidde for barn

Farlig å konsumere (etsende)

Inneholder 0.5 ml


Vorter skaper mye ubehag for den som rammes. Vorter i seg selv er ikke farlige, men de oppleves ofte som ubehagelige, siden de gjerne setter seg på steder hvor de er godt synlige. Behandle vorter med Acetocaustin, så forsvinner plagene raskere. Barn skal få hjelp fra en voksen, ettersom virkestoffet er svært etsende. Skal brukes med forsiktighet.


Bruksanvisning

Les bruksanvisningen nøye. Påfør en liten mengde av vortemiddelet på vorten én gang per uke. Brukes i maks 5 uker. Ikke overdoser. Barn skal få hjelp av en voksen.


Ingredienser: Monokloreddiksyre, renset vann

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.