Fotkrem SOS

169 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

En fotkrem for deg med ekstra tørre føtter

Bruk denne intenst mykgjørende fotkremen for å holde føttene dine myke og smidige. Daglig bruk beskytter også føttene dine mot vond lukt, soppinfeksjoner og andre hudinfeksjoner. Kremen har en rik sammensetning med nøye utvalgte ingredienser, som sammen gir en fotkrem av høy kvalitet. Du vil merke resultatene allerede etter førstegangs bruk! Perfekt produkt for deg med ekstra tørre føtter.


Holder føttene myke

Forebygger hudfortykkelser

Beskytter mot soppinfeksjoner

Egner seg for tørre føtter

Egner seg for ekstra tørre føtter


Tørre føtter

er et svært utbredt problem som forårsakes av forskjellige grunner. Har du litt uflaks, kan de tørre føttene føre til sprekkdannelser som både føles ubehagelig og ser stygge ut. Det går an å forebygge dette ved å generelt opprettholde en god fothygiene, og en fin grunnregel for å gjøre det er å smøre inn føttene regelmessig med en god fotkrem – akkurat som denne!

Bruk

Smør inn og masser føttene dine med fotkrem for å få myke og smidige føtter med en behagelig lukt. Kan med fordel brukes daglig for å oppnå et raskt resultat.

Produktet inneholder 50 ml fotkrem av høy kvalitet


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.