Camillen 60 Hornhudsoppmyker

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Hornhudsoppmyker fra Camillen 60

Denne løsningen i form av en gel fra Camillen 60 er effektiv mot kraftige forhorninger. Den myker opp forhorninger på en skånsom måte og bidrar til å redusere dem. Kan også brukes på liktorner.


Motvirker forhorninger

Behandler også liktorner

Myker opp føttene

Skånsom mot huden

Inneholder 125 ml


Kraftige forhorninger

Forhorninger er ubehagelige og kan av og til bli smertefulle. Bruk dette produktet fra Camillen 60 for effektivt å bli kvitt forhorningene dine. Hornhudsoppmykeren er en gel som er enkel å bruke. Den myker opp forhorninger og etterlater deg med en behagelig følelse. Produktet kan også brukes på liktorner.

Kraftige fotforhorninger dannes først og fremst på stortåen og på hælene. De kan være vanskelige å bli kvitt på en skånsom måte. Av og til er det ikke nok å smøre føttene sine inn med vanlig fotkrem. Da trenger man et spesielt produkt som er utviklet spesielt for dette formålet.


Bruksanvisning

Behandle fotforhorningene og hornhuden på føttene dine daglig med denne gelen for å bli kvitt problemet. Smør produktet på de utsatte stedene én til to ganger per dag.


Ingredienser: Aqua (Water), Sodium Sulfate, Propylene Glycol, Glycerin, Sodium Myreth Sulfate, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Lactic Acid, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Pafrum (Fragrance), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.