Fotbalsam diabetikere

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Fotbalsam for diabetikere fra Camillen 60

Diabetikere bør ta ekstra godt vare på føttene sine, ettersom de kan ha nedsatt blodsirkulasjon som gjør at kroppen kan ha vansker med å hele skader og sår på føttene. Man kan forebygge disse problemene ved å smøre føttene sine med en salve som er spesielt utviklet for diabetikere hver dag. Fotbalsamen Diabetic fra Camillen 60 er en balsam for svært tørr og sensitiv hud som har lett for å få sprekker, og er spesielt utviklet for diabetikere. Salven inneholder urea (karbamid) som er bevist å gi gode resultater mot forhorninger og hælsprekker på føttene dine. Balsamen inneholder også kamille som har en avslappende og helende effekt.


For svært tørr hud

Kamilleblomsten har avslappende egenskaper

Egnet for diabetikere

Inneholder 100 ml


Diabetikeres føtter

Diabetikere bør ta ekstra godt vare på føttene sine. En diabetiker kan ha nedsatt følsomhet i føttene sine, noe som gjør at små sår og forandringer på føttene kan oppstå uten at man merker det. For å forebygge problemer med føttene sine er det derfor viktig å bruke et godt fotprodukt. Fotbalsamen Diabetic fra Camillen 60 er spesielt utviklet for diabetiker med tørre og sensitive føtter. Huden tørker ikke ut, og den holdes myk og elastisk.


Bruksanvisning

Vask føttene og tørk dem tørre. Ikke glem området mellom tærne. Masser inn fotbalsamen på føttene dine til de ikke er klissete og føles behagelig myke ut. Gjenta behandlingen én til to ganger per dag.


Ingredienser: Aqua (Water), Urea, Glycerin, Glyceryl Stearate, Ppg-2 Myristyl Ether Propionate, Ethylhexyl Stearate, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric, Triglyceride, Chamomilla Recutita /Matricaria), Flower Extract, Bisabolol, Sodium Cetearyl, Sulfate, Panthenol, Allantoin, Quercus Robur (Oak) Root Extract, Sodium Lactate, Lactic Acid, Serine, Sorbitol, Tea Lactate, Sodium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Parfum (Fragrance), Limonene, Phenoxy-ethanol, Ethylhexylglycerin 

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.