Gehwol Neglevæske

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Neglevæske fra Gehwol forebygger inngrodde negler og stygge neglebånd

Problemer med inngrodde negler og forhornigner ved neglebåndene kan forebygges med dette mykgjørende produktet fra Gehwol. Neglevæsken bidrar til å myke opp huden rundt neglebåndet og sørger for at neglene dine kan vokse fritt. Væsken er fri for parabener, den er vegansk og leveres i en praktisk flaske med pipette.


Forebygger inngrodde negler

Gjør huden myk og elastisk

Praktisk forpakning

Inneholder 15 ml


Stygge neglebånd og inngrodde negler er et problem som kan forebygges og behandles med de rette produktene. Gehwols neglevæske inneholder mykgjørende stoffer som hjelper mot disse plagene. Neglebåndene forblir myke og elastiske, slik at en frisk negl kan vokse ut.


Bruksanvisning

Fukt det rammede området med neglevæsken én til to ganger om dagen til plagene forsvinner. Påføres ved hjelp av pipetten i flasken. Kan også brukes som et forebyggende tiltak, men da kun når du merker at neglene dine trenger en sterkere dose av mykgjørende stoffer.


Ingredienser: Aqua, Isopropyl Alcohol, Potassium Castorate, Glycerin, Ethanolamine

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.