Soneterapi (strømper)

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Strømper for refleksologi og soneterapi

Under føttene er det tusenvis av reflekspunkter. Ved å stimulere disse reflekspunktene kan du redusere smerte og ubehag i andre deler av kroppen.

Disse refleksologistrømpene er superenkle å bruke. Ved å trykke på et bestemt område på diagrammet med den medfølgende akupunkturpennen, stimulerer du nervefibrene under føttene.


Strømper for soneterapi

Masser reflekspunktene til føttene

Reduser smerte og ubehag i kroppen

Massasjepinne inkludert

Leveringstid 1–2 dager


Enkel å bruke selv for nybegynnere

Selv om du er nybegynner innen refleksologi eller soneterapi, er det lett å komme i gang. Ved hjelp av symbolene og teksten på undersiden av strømpene får du en rask visualisering av akupressurpunktene. Strømpene er universelle, og kan dermed brukes av både menn og kvinner. Sonene er godt synlige på kartet under føttene.

Hva er refleksologi og soneterapi?

Refleksologi, eller soneterapi som det også ofte kalles, bygger på prinsippet om at det er soner eller reflekspunkter overalt i kroppen, som er i nær forbindelse med alle anatomiske deler av kroppen. Hvis det er ubalanse eller overbelastning i en kroppsdel, viser det seg i reflekssonen som smerte.

Ved å stimulere reflekspunktene under føttene vil nervesignalene i føttene bidra til smertelindring og mindre ubehag.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.