• Trustpilot Image

Massasjepistol for muskelmassasje

995 NOK

796 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Massasjepistol for muskelmassasje

Ved hjelp av denne vibrerende massasjepistolen kan du enkelt gi musklene dine den restitusjonen og avslapningen de trenger etter en hard treningsøkt. Apparatet kan også brukes som et forebyggende tiltak dersom du opplever ubehag eller spenninger i ryggen eller andre kroppsdeler. Pistolen er utrolige enkel å bruke, og har flere ulike munnstykker du kan velge mellom.


Kraftig massasjepistol

Seks ulike hastighetsnivåer

Stillegående og enkel å bruke

Fire massasjehoder til ulike muskler

Svensk bruksanvisning


Fotmassasje med massasjepistol

Denne populære massasjepistolen er optimal for fotmassasje. Lange dager i trange sko gjør at føttene dine blir trette og ømme. Når du bruker denne massasjepistolen til å gi føttene dine en vidunderlig fotmassasje, vil de ble som født på ny! Du kommer til å elske dette massasjeproduktet fra dag én.

Massasjepistol til trette muskler

Gi musklene dine en velfortjent massasje og restitusjon ved hjelp av denne fantastiske massasjepistolen. Denne massasjepistolen gir deg en vidunderlig massasje over hele kroppen. Du kan massere rygg, skuldre, lår, bein, legger og føttene dine på en enkel og behagelig måte.

De seks ulike hastighetene og fire inkluderte utbyttbare massasjehodene gjør at du raskt vil finne en favoritt som passer til deg.

Oppladbar med lang batteritid

Massasjepistolen er oppladbar, og når den er fulladet, kan du nyte massasjen i opptil to timer Massasjepistolen slår seg selv av etter ti minutters inaktivitet for å spare på batteriene. Et oppladbart batteri og en fin lader er inkludert.

Artikkelnummer: MAS-020
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.