Fotskrubb

199 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Fotskrubb – perfekt i dusj eller bad

Denne fotskrubben gjør det enkelt å vaske føttene uten å måtte bøye seg. Sugekoppene på undersiden gjør at fotskrubben enkelt kan festes til dusjgulvet eller baderomsgulvet, og den holder seg på plass, slik at du kan vaske føttene dine uten problem.


Smart fotskrubb

Enkel å bruke

Sugekopper på undersiden

Passer hele familien


Rengjør føttene raskt og enkelt

Det har aldri vært lettere å vaske føttene sine! Fotskrubben ser ut som en sko, og inneholder over tusen strå som sammen rengjør og eksfolierer føttene dine, samtidig som de får en herlig massasje. Skrubben har sugekopper på undersiden, som gjør at skoen kan festes på nesten hvilken som helst overflate, og den holder seg på plass hele tiden. 

Utmerket hjelpemiddel for seniorer eller gravide

Fotskrubben passer alle føtter og egner seg ypperlig for hele familien. Den er også perfekt for seniorer, gravide eller andre med begrenset bevegelighet. Med fotskrubben er det superenkelt å vaske og skrubbe føttene uten å måtte bøye seg.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.