• Trustpilot Image

Avansert fotsvettekontroll

119 NOK

95 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Fjerner og forhindrer fotsvette

Å lide av fotsvette er et vanlig problem, men det er også noe vi alle ønsker å være foruten. Denne fotkremen er førsteklasses i sin funksjon for å kvitte seg med svettelukt fra føttene og virker veldig forebyggende slik at det ikke oppstår ny fotsvette.

Den avanserte formelen gjør at du ikke trenger å bekymre deg for fotsvette i noen sammenheng da kremen kontrollerer og forhindrer produksjonen av fotsvette. I tillegg myker fotkremen føttene dine slik at du kan nyte friske og myke føtter hver dag, når som helst.


Fotkrem for fotsvette

Antibakteriell

Fukter tørre føtter

Forhindrer fremkomsten av ny fotsvette


Reduserer dårlig lukt fra sko

Dårlig luktende sko oppstår vanligvis når svettepartikler fra føttene legger seg i sko og det er bakteriene som lukter. Ved å smøre føttene med Nivelazione´s fotkrem daglig, vil du dermed bli kvitt dette problemet.

Kremens forebyggende egenskaper gjør at svetteproduksjonen styres slik at du etter den første påføringsuken, som bør foregå daglig, kan gå over til å smøre føttene annenhver dag i en uke. Etter en måneds bruk har den avanserte fotsvettekontrollen hemmet produksjonen av fotsvette på en måte som gjør det nok å smøre føttene to ganger i uken.

Artikkelnummer: FK-073
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.