• Trustpilot Image

Fotsvette (Pakke)

399 NOK

319 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Bli kvitt fotsvette med fotsvettepakken

Ordinær (separat) pris 476 kr.

Lange dager i trange sko gjør at føttene blir varme, fuktige og svette. Illeluktende føtter og fotsvette er ikke gøy. Disse effektive produktene er spesifikt utformet for å forebygge og motvirke fotsvette - og de fungerer hver gang!

Produktene gir garantert tørre og friske føtter hver dag. Slipp illeluktende føtter og sko. 


Forebygg og motvirk fotsvette

Fire produkter mot fotsvette

Slipp illeluktende føtter og sko

Levering 1-2 dager


Reduserer dårlig lukt fra skoene

Med produkter som spesifikt er utformet for å forebygge og motvirke fotsvette, vil denne pakken garantert gi deg tørre og friske føtter. Fotsvettepakken reduserer dårlig lukt fra både sko og føtter. Slipp ubehag eller usikkerhet med å ta av deg skoene!

1. Skosåler mot fotsvette

Skosålene plasseres i skoene dine for å redusere risikoen for fotsvette. Ved hjelp av aktivt kull eliminerer disse smarte skosålene dårlig lukt og fotsvette i skoene dine. Sålene er laget av et høyabsorberende materiale som holder føttene tørre og luktfrie hele dagen. 

2. Fotdeodorant (spray)

Skosprayen nøytraliserer skoenes dårlige lukt raskt. Denne hurtigttørkende sprayen er enkel å bruke og effektiv mot fotsvette. Den har en frisk og behagelig duft, og inneholder antiseptiske egenskaper som hjelper til med å holde føttene friske.

3. Fotkrem mot fotsvette (100ml)

Fotkremen brukes for å redusere fotsvette og holde føttene dine tørre. Den inneholder naturlige ingredienser og absorberes raskt av huden. Fotkremen forebygger fotsvette, akkurat som en antiperspirant. Smør inn føttene med kremen hver kveld og la den absorberes i huden. 

4. Duftkuler til skoene

Slipp bekymringene om dårlig lukt med våre premium duftkuler. Legg enkelt en kule i hver sko når du ikke bruker dem og la kulene nøytralisere eventuelle dårlige lukter. 

Artikkelnummer: FVP-004
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.