Tørre føtter (pakke)

399 kr

299 kr

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

BLACK WEEK - Rabatten din er aktivert.

Gjelder -25% på hele utvalget idag.

Ordinært pris: 545 kr. Spar 146 kr.

Ta bort hard hud under føttene

En rabattert pakke med fem fantastiske produkter som hjelper deg å bli kvitt fotsherding for godt! Slip, høvle, skrubbe og smør føttene dine for å fjerne hard hud på en rask og enkel måte.


Fjern fotherding

Ta bort hardhet under føttene

Fem fantastiske produkter

Levering 2-4 dager


En batteridrevet fotfil

En effektiv fotfil som hjelper deg med å fjerne hardhet og sprekker på hælene, tærne eller under føttene på en effektiv måte. Hvis du bruker den batteridrevne fotfilen et par ganger i uken, vil føttene dine bli glatte, myke og fine på en rask måte.

En fothøvl med ti ekstra kniver

En populær klassiker som gjør det enkelt for deg å skrelle vekk de groveste og styggeste delene som er harde under føttene. Du fjerner bare hardnet hud, lag for lag – føttene dine blir myke og glade på ti minutter.

En pimpstein

En ekte pimpstein (vulkansk stein) som du bruker for å skrubbe og slipe for å få bort hardheten i huden din. Pimpsteinen er for eksempel perfekt å henge i dusjen.

En fuktighetesgivende fotkrem

En fantastisk fin og nærende fotkrem som på en effektiv måte myker opp tørre partier på føttene. Smør føttene dine med kremen hver natt og la innholdet tas opp av huden.

En ekte arganolje

En nydelig arganolje som brukes for å redusere sprekker i hælene og som gir en herlig behandling til tørre føtter. Kaldpresset arganolje brukes tradisjonelt i hudpleie for å fukte tørre neglebånd eller slitt hår, men oljen fungerer også bra for å myke opp tørre fotsåler.


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.