Hallux Valgus hjelpemiddel

149 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Hallux Valgus hjelpemiddel

Med dette hjelpemiddelet til Hallux Valgus trener og myker du opp grunnleddene for dine stortå. Verktøyet virker både for å forebygge og for å opprettholde bevegelsen av leddet etter operasjon av Hallux Valgus.


Reduserer Hallux Valgus-smerten

Trene bevegelsen i storetåleddet

Enkel å bruke


Strekk stortåens grunnledd

Dette er et elastisk hjelpemiddel som du kan bruke for å kunne gjøre gjentagende kontrollerte og sakte strekk øvelser i stortåleddet. Produktet gir en liten motstand, hvor du selv kan bestemme hvor mye du vil strekke leddet i stortåen. Støtten avlaster både leddene i stortåen og er samtidig lett å bruke. 

Øvelser mot Hallux Valgus

Når du trener opp grunnleddet i stortåen og bruker dette hjelpemiddelet, plasseres Hallux Valgus i den naturlige posisjonen i stortåen. Produktet kan også brukes til å trene opp de store stortåleddene etter en operasjon. Støtten er laget i en størrelse (one-size) og kan uten noen begrensninger brukes av menn, kvinner og barn. 

Slik bruker du hjelpemiddelet

Det er veldig enkelt å bruke dette verktøyet mor Hallux Valgus. Produkten har to trykkavlastende støtter som lett kan plasseres på utsiden av stortåleddet. Du kan plassere hælene mot hverandre, slik at føttene peker litt utover og fra hverandre. Trekk deretter tårene fra hverandre i en kontrollert strekning av stortåleddet.

Den anbefalte bruken av verktøyet for Hallux Valgus er omtrent 4-6 minutter hver morgen og kveld. Start forsiktig og øk treningen gradvis.

Materiale: Sponge 30%, Fiberduk 70%

Se instruksjonsvideo lenger ned

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.