• Trustpilot Image

Tåskiller (magnet)

169 NOK

135 NOK

posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Tåskiller (magnet)

Lindre problemer tilknyttet hallux valgus ved hjelp av disse tåskillerne med magneter (leveres i par med to stk) lindrer hallux valgus problemer og reduserer smerter i stortåleddene.

Det er hovedsakelig kvinner som lider av hallux valgus, med både estetiske problemer og smerter i stortåa. Disse tåskillerne er laget av hundre prosent myk silikon som gir en myk og behagelig avlastning til føttene.


Tåskiller med magneter

Reduserer smerter i stortåleddet

Reduserer ubehag knyttet til Hallux valgus

Meget høy kvalitet

Kjapp levering


Magnetene øker blodsirkulasjonen

I hver av tåskillerne er det en liten magnet, plassert rett over stortåleddet. Magnetene bidrar til økt blodgjennomstrømning i stortåleddet og magnetene kan også bidra til smertelindring.

Forskning har vist at magnetisk terapi kan forbedre kroppens blodsirkulasjon mens magnetene kan bidra til å redusere smerte i kroppen. Magneter begynte å bli brukt allerede på 1970-tallet og er i dag en populær metode innen alternativ medisin.

Hvis du er interessert i å lese mer om de positive helsegevinstene ved magnetisme, anbefaler vi at du klikker deg videre til våre magnetsmykker, som du fester rundt ankelen og som gir deg en rekke helsegevinster.

Artikkelnummer: HV-022
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.