Tøffelsokker (beige)259 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Varme og komfortable tøffelsokker (beige)

Fryser du på dine kalde føtter? Har du vanskelig for å bestemme deg for om du vil bruke et par myke og varme sokker, eller om du foretrekker et par herlige innetøfler? Ved hjelp av disse fantastisk koselige tøffelsokkene trenger du ikke velge! Hver høst- og vinterdag vil føles fantastisk!


Fôrede beige tøffelsokker

Holder føttene varme

Utrolig myke og behagelige

Enkel slip-in-design

Leveringstid 2-3 dager


Myke sokker med fôr

Finnes det noe mer herlig enn å ta på seg et par varme og behagelige sokker når føttene er litt frosne? Disse komfortable sokkene med fôr på innsiden vil holde føttene varme i det kalde været. Perfekt å ha hjemme eller på hytta i høst- og vintermånedene.

Varme sokker

Sokkene holder føttene varme og er perfekte for bruk om høsten, vinteren eller i kalde omgivelser. Sokkene er laget av bomull og polyester med silikon på undersiden for å gi sklisikker beskyttelse. Bruk dem hjemme eller på hytta for å unngå det kalde gulvet og slippe å fryse.

Materialer: bomull, polyester, silikon. Blandingen av disse materialene gir en luksuriøs varm tøffelsokk av høy kvalitet med god passform.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.