Varme tøfler (oransje)299 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Angående størrelsen:

Disse tøflene er små i størrelsen. Velg gjerne en størrelse større enn det du vanligvis har i dine vanlige sko.

Se måletabellen nederst på produktsiden.

Varme tøfler med mykt fôr

Disse fantastiske tøflene med mykt og varmt fôr er like behagelige å putte føttene i hver gang du bruker dem. Enten det er en kjølig morgen, om kvelden eller midt på dagen når du kommer hjem.

Finnes det noe bedre enn å stikke føttene i et par varme tøfler om morgenen? Spesielt i de kalde høst- og vintermånedene når det er ekstra kjølig på gulvet – både i hus og leiligheter.


Fôrede tøfler

Myke og varme

Elegante og stilrene

Slip-in-design

Leveringstid 2-3 dager


Varme tøfler i oransje

Tøflene har en enkel slip-in-design (på føttene), og er perfekte for kjølige morgener eller til koselige kvelder hjemme om vinteren og høsten. Tøflene er enkle å ta av og på føttene. Tøflene er også enkle å brette sammen og pakke med til hytta eller på reise. De har en veldig flott og oransje farge som muntrer deg opp!

Finnes det noe koseligere enn å stikke de kalde føttene inn i deilige tøfler på kalde høst- og vintermorgener? Den ekstra myke utformingen av tøflene gjør også innetøflene til en god unnskyldning for å holde seg hjemme.

StørrelseLengden på tøflene
Størrelse 36-3722 centimeter
Størrelse 38-3922,5 centimeter
Størrelse 40-4123 centimeter
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.