Tøffelsokker (grå)259 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Myke, varme og behagelige tøffelsokker (grå)

Er du lei av å fryse på føttene? Klarer du ikke å bestemme deg for om du vil bruke et par myke og deilige sokker, eller om du foretrekker et par varme innetøfler? Med disse fantastisk koselige tøffelsokkene trenger du ikke velge. Hver høst- og vinterdag vil føles fantastisk!


Fôrede grå tøffelsokker

Holder føttene varme

Utrolig myke og behagelige

Enkel slip-in-design

Leveringstid 2-3 dager


Myke sokker med fôr

Et par komfortable fôrede og kabelstrikkede tøfler/sokker med mykt fôr på innsiden som holder føttene varme selv på de kaldeste høst- og vinterdagene. Tøflene/sokkene er deilige å ha på seg hjemme eller på hytta i høst- og vintermånedene. Passer både til barn og voksne!

Varme sokker

Sokkene holder føttene varme og er perfekte for bruk om høsten, vinteren eller i kalde omgivelser. Sokkene er laget av bomull og polyester med silikon på undersiden for å gi sklisikker beskyttelse. Bruk dem hjemme eller på hytta for å unngå det kalde gulvet og slippe å fryse.

Materialer: bomull, polyester, silikon

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.