Varme mikrobølgeovntøfler (hvetetøfler)249 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Tøfler med en varmende effekt

Slipp kalde føtter med disse stilrene og behagelige, varmende tøflene. Ta ut varmeputen fra tøflene, og varm den i mikrobølgeovnen i 90 sekunder. Sett den tilbake i tøffelen og nyt varmen som sprer seg til føttene dine. Puten holder på varmen i 60 minutter. Varmeputen oppbevares i en praktisk lomme med glidelås på undersiden av tøffelen. Tøflene er laget i et fleksibelt polyestermateriale som gjør at de passer til de fleste føtter. Sålen er ca. 27 cm lang.


Varme og behagelige

One size som passer til alle

Varmer føttene dine

Holder på varmen i en time

Levering 1–2 dager


Varme hvetetøfler for kalde føtter

Opplev følelsen av varme føtter ved hjelp av disse varme hvetetøflene som du enkelt varmer opp i mikrobølgeovnen. Varm disse behagelige hvetetøflene i mikrobølgeovnen, ta dem på deg, kryp ned i sofaen og slapp av.

Mikrobølgeovntøfler er tøfler som enkelt varmes i mikrobølgeovnen. Etter bare 60 sekunders oppvarming holder tøflene på varmen i minst én time. Tøflene er laget i fleece, og holder på varmen takket være hveteposene som ligger i varmetøflene.

Funksjonen til disse varmende tøflene er den samme som ved en vanlig hvetepute, noe som gjør dem utrolig gode å bruke til å varme et par kalde føtter. Tøflene kan varmes igjen og igjen uten å miste evnen til å holde på varmen.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.