• Trustpilot Image

Innleggssåler forfotstøtte

119 NOK

95 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Innleggssåler forfotstøtte

Et par såler som støtter forfoten og gir en myk og fin beskyttelse for hælen. Ideell for åpne sko, for eksempel høye hæler.


Innlegg for høye hæler

Komfortabel hulfotstøtte

Støtdemping i fremre fot

Myk og behagelig

Levering 2-4 dager


Passer høyhælte sko

Disse innleggssålene motvirker tretthet på føttene og gjør det lettere for deg som lider av for eksempel slitte trampedyner. Perfekt egnet for bruk i høyhælte sko for å unngå å bli sår i føttene.

Forfotpelotten gir god støtte for forfotbuen. Innlegg med innebygd forfotstøtte som gir mer komfort i sko som er åpen slik at tærne er synlig. Puten gir god støtte for det fremre fothvelvet og forhindrer at forfotbuen blir nedsunket.

Reduser smerter i foten

En forfotsstøtte løfter framfoten og avlaster det fremre fothvelvet. Det gjør slik at tærne får en bedre spredning og dermed reduseres risikoen for at noen av fotens nerver kommer i klem. Innlegget er ideelt for høyhælte sko, men egner seg også for problemer som for eksempel Mortons syndrom, som er et resultat av et senket fothvelv.

Artikkelnummer: 466
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.