• Trustpilot Image

Skoinnlegg (sport)

299 NOK

239 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Skoinnlegg (sport)

Et par komfortable sportsåler som gir behagelig støtdemping og maksimal komfort. Sålene lindrer og forhindrer smerter i foten, kneet og hælen – stabiliserer og støtter foten i hver bevegelse.


Egnet for sport

Støtdempende sportsåler

Stabiliserer fotreduksjon

Forhindrer skader

Levering 2-4 dager


Fantastisk støtdempingsevne

Disse sportssålene er designet for å lindre og forhindre vanlige skader som kan oppstå under trening på en effektiv måte, som for eksempel hælspore, hælseneinfeksjon, kneskader og smerter i underbenet. Sålene gir en stabil og behagelig komfort i skoene.

Sportsålene er laget i en nøytral design og passer perfekt i både trenings sko, arbeid sko (spesielt for deg som står mye om dagene på lager eller liknende) eller i hverdags sko – den myke gel puten under hælen og forfoten gir en effektiv støtdemping og avlastning for hælene.

Skostørrelse
Fra
Til
36 til 3923.5 cm25.5 cm
40 til 4326 cm28 cm
44 til 4728.5 cm30 cm


* Alle våre sko innlegg kan klippes, der du tilpasser sålene til rett størrelse ved å kutte de med en standard saks i henhold til størrelsestabellen ovenfor.

Artikkelnummer: SI-050-L
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.