• Trustpilot Image

Skoinnlegg for fotball

229 NOK

183 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Fotballsåler – Skoinnlegg for fotball

Et par skoinnlegg som er ergonomiske og lette som en fjær, og som passer i alle typer fotballsko. I fotball er fotarbeid utrolig viktig med både korte og raske sprint samt lengre løp over hele banen. Disse sålene er spesialtilpasset med fokus på støtdemping, spesielt i hæl og forfot. Perfekt for tøffe kamper på fotballbanen.


Skoinnlegg for fotball

Tilpasset fotballfysikk

Skånsom for knær og ankler

Støtdemping i hæl og forfot

Rask levering


Skoinnlegg for fotball

Fotballinnleggene er spesielt utviklet for løpesporter som fotball, med både lengre løp med middels hastighet og maksimale løp med høyintensiv fotarbeid og raske vendinger. I fotball er fotarbeid viktig med raske bevegelser og forflytninger både rett frem og sidelengs. Ved å plassere et par skoinnlegg i fotballskoene dine får du en skånsom støtdemping i føttene og reduserer risikoen for skader på hælene, under føttene eller i anklene.

Fotballsåle for raske vendinger

Skoinnlegget er laget i høy kvalitet og varer hele sesongen. Skoinnlegget har høy komfort og gir støtdemping for hele foten ved rask nedsetting av foten og raske vendinger. Disse sålene egner seg også til bruk i andre typer idretter, i tillegg til ballsport, som løping, powerwalks, racketsport eller annen fysisk aktivitet.

Passer i alle fotballsko

Klipp skoinnlegget til din individuelle størrelse og passform ved hjelp av størrelsesmalen på bunnen av innsatsen. Ta så ut den eksisterende sålen i skoene og plasser sålen med den blå, myke stoffsiden opp. Innlegget passer like godt for både menn og kvinner.

* Alle våre skoinnlegg kan klippes. Du tilpasser inlegget til riktig størrelse ved å klippe dem med en standard saks etter størrelsestabellen over.

Artikkelnummer: 862
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.