• Trustpilot Image

Skoinnlegg sport

279 NOK

223 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Sportslige skosåler

Et par støtdempende og ergonomiske innleggs såler for sport. Sålene er ideelle for deg som liker ballsporter som fotball, innebandy, padle eller tennis. Innleggene er spesialtilpasset med fokus på støtdemping, spesielt i hæl og forfot – perfekt formet for å gi en glatt og stabil overflate for foten.


Egnet for ballidretter

Støtdemping i hæl og forfot

Gir myke trinn

Klipp etter størrelse mal

Levering 2-4 dager


Sporty innlegg med støtdemping

Sko innlegg er laget med høy kvalitet og varer en hel sesong. Sportsålen har høyt komfortnivå og gir støtdemping for hele foten under raske bevegelser og vendinger. Disse sålene egner seg også til bruk i andre typer idretter utenom ballsport som for eksempel løping, power-walk eller annen fysisk aktivitet.

Skosåle for padle

Disse innleggene passer utmerket for raske sporter som padle. I padle er fotarbeid viktig med raske bevegelser både framover og sidelengs mellom glassveggene.

Hvordan bruke skoinnlegget

Klipp sko innsatsene til din individuelle størrelse og passform ved hjelp av størrelsesmalen under sålene. Ta deretter ut den eksisterende innsatsen i skoene og legg sålen med den blå, myke overflaten opp. Innleggene passer like godt for både menn og kvinner.


StørrelseFraTil
36 til 4022 cm25.5 cm
41 til 4526 cm28 cm


* Alle skoinnleggene båre kan kuttes. Du tilpasser innlegget til riktig størrelse ved å kutte dem med en standard saks i henhold til størrelsestabellen ovenfor.

Materiale: Fløyel 15%, TPE 85%

Ca 1,5 cm høy i hælen

Artikkelnummer: 724
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.