Fotbueinnlegg (2 stk.)

219 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Myke og avlastende fotbueinnlegg

Et par (2 stk.) myke og avlastende fotbueinnlegg som avlaster føttene dine ved å lette på trykket under fotbuene. Fotbueinnlegget tres enkelt over føttene, akkurat som en sokk. Fotbueinnlegget avlaster fotbuen, og gjør at du slipper smerter under føttene. Kan brukes med eller uten sko.


Gir støtte til fotbuen

Forebygger smerter i fotbuen

Myke og behagelige

Passer til men nog kvinner


Fotbuestøtten gir avlastning

Disse fotbuestøttene gir en fantastisk støtte til fotbuene dine. Fotbuestøtten gir behagelig støtdemping til trette føtter. De passer perfekt til deg som står eller går mye i løpet av en lang dag, uansett om det er på jobben eller fritiden.

Reduserer smerter under føttene dine

Lange dager hvor man står eller går kan tære på føttene dine. Smerter i fotbuen er et vanlig problem som rammer de fleste en eller annen gang i løpet av livet. Disse myke fotbueinnleggene gjør at du enkelt kan redusere trykket på fotbuen, slik at du slipper smerter under føttene. Du kan også bruke fotbuestøtten forebyggende.

Fotbuestøttene er enkle å tre over føttene, og kan brukes med eller uten sko.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.