Innleggssåler hulfot249 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skosåler med hulfotinnlegg (2 stk.)

Et par myke innleggssåler med hulfot som støtter fotbuen og gir behagelig støtte på hvert trinn. Når du bruker disse fantastiske innleggene, kan du unngå å bli såret under føttene.


Gir støtte til hulfoten

Høy komfort og passform

Reduserer og forhindrer smerte

Høy kvalitet

Levering 2–4 dager


Støtte til fothvelvet

Ved å bruke disse innleggssålene til hulfoten får forfoten støtte, og steget blir mykere og mer komfortabelt – sålene gir støtte til hulfoten og kan korrigere slik at du går på en bedre måte uten at undersidene av føttene skades.

Innleggssålene reduserer pronasjon

Skosålene gir deg muligheten til å gå bedre med riktig støtte selv om du pronerer, det vil si om du har flatfot eller går mest på innsiden av foten. Disse innleggssålene hjelper også med pronasjon og gir støtte til innsiden av føttene.

Velg størrelsen på skosålene dine

Disse fantastiske innleggssålene fås i ti forskjellige størrelser. Vi sender dem alltid i ett par, det vil si to stykker. Hvis du tilfeldigvis har valgt feil skostørrelse, har du naturligvis muligheten til å gjøre en gratis endring – ta gjerne kontakt med oss, så hjelper vi deg videre.

Se instruksjonsvideo lenger ned

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.