Støtte for fotbuen (2st)

149 NOK

119 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Støtte for fotbuen (2 stk)

Et par flotte hulfotbeskyttelser som avlaster fotbuen og gjør at du unngår å smerter i føttene. De som ofte får vondt under føttene, som følge av å gå, stå eller gå mye, får lindring av disse innleggene.


Støttende hulfotbeskyttelse

Høy komfort og passform

Reduserer smerte i hulfoten

Høy kvalitet

Levering 2-4 dager


Komfortable hulfotbeskyttelser

Disse nydelige hulfotbeskyttelsene gir stabilitet til hulfoten. Hulfotbeskyttelsen er laget av myk tekstil og er av høy kvalitet. Du drar enkelt på beskyttelsen for fotbuen over føttene dine og de sitter godt, ved hjelp av det elastiske båndet. Du kan bruke hulfotbeskyttelsen både med eller uten sokker. De kan også brukes i skoene dine. 

Unngå å få vondt i føttene dine

Ved hjelp av disse hulfotstøttene, trenger du ikke å få vondt i føttene. Lange dager i stående eller gående posisjon, kan føre til slitasje i føttene. Ved å bruke disse hulfotbeskyttelsene avlaster du på en behagelig måte undersiden av foten. Hulfotinnsatsen passer alle menn, kvinner og barn. 

Materiale: Strikk 10%, Fløyel 10%, Latex Sponge 40%, EVA 10%, SBR 10%, Polyester 20%

Se instruksjonsvideo lenger ned

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.