Såler til arbeidssko279 NOK

223 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Støtdempende såler til arbeidssko

Står du mye når du er på jobb? Blir du trøtt i føttene av harde arbeidssko? Disse fantastiske skoinnleggene gjør susen for føttene dine. Med en fantastisk støtabsorpsjonsevne føles det som om du går på skyer hele dagen.

Disse sålene er spesialtilpasset arbeidssko og passer like godt for håndverkere som for lager- og terminalarbeidere. Med den myke fleksibiliteten det myke EVA-materialet gir, slipper du å få smerter i føttene dine, til tross for lange dager i trange arbeidssko. 


Fantastisk støtabsorberende

Formes etter føttene dine

Til arbeidsskoene dine

Tilpasses størrelsen din

Rask levering


Støtdempende, myke og smidige såler

Sålene er laget av myk og fleksibel PU-gummi som former seg etter føttene dine. Sålene fra Scandifoot er myke, støtdempende og umåtelig fleksible. Det gir komfort i hvert skritt du tar – gjennom hele dagen.

Såler til arbeidssko og vernesko

Sålene egner seg godt til arbeidssko og vernesko. Disse skotypene pleier å føles tunge og klumpete og har ofte en hard originalsåle. Ved å bytte ut sålene i arbeidsskoene med disse myke skoinnleggene fra Scandifoot får føttene dine en behagelig avlastning gjennom hele dagen.

StørrelseFraTil
35 til 4023 cm25,5 cm
41 til 4726 cm31 cm


* Alle skoinnleggene våre kan klippes til. Du tilpasser innleggene til riktig størrelse ved å klippe dem til med en vanlig saks i samsvar med størrelsestabellen over.

Materiale: PU-skumgummi 100 %

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.