Skoinnlegg (myk hælpute)279 NOK

223 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ekstra myke skoinnlegg med hælpute

Er du lei av hælsmerter? Vil du ha komfort i hvert eneste skritt? Disse utrolige skoinnleggene har en ekstra myk opphøyning under hælen og gir deg en fantastisk følelse i hvert skritt. 

Skoinnleggene fungerer like godt i arbeidsskoene dine som i vanlige hverdagssko. Slipp smerter i føttene og føl komfort i hvert skritt med disse ekstra myke skoinnleggene.


Skoinnlegg med hælpute

Myke og støtabsorberende

Passer de fleste skotyper

Tilpasses din størrelse

Rask levering


Ekstra støtabsorberende hælpute

Disse skoinnleggene har en ekstra myk og støtdempende hælpute. Den myke puten i hælen gir en makeløs støtdemping og reduserer smerten i hælene dine. Skoinnleggene kan med fordel brukes av deg som lider av hælspore eller som av andre årsaker får vondt i hælene når du står eller går.

Kundefavoritt 

Disse skoinnleggene er en ordentlig kundefavoritt og dessuten en av våre bestselgende produkter når det det kommer til å lindre hælproblem som hælspore eller smerte i hælene. Skoinnleggene fra Scandifoot gir en myk og behagelig følelse i hvert skritt.

SkostørrelseFraTil
34 til 3719,5 cm22 cm
38 til 4123 cm26 cm
42 til 4526 cm29 cm


* Alle våre skoinnlegg kan klippes til. Du tilpasser innleggene til riktig størrelse ved å klippe dem til med en vanlig saks i henhold til størrelsestabellen over.

Materiale: PU-skumgummi 100 %

Se presentasjonsvideo av produktet:

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.