Skosåler hælkopp

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Skosåler (2 stk) med myk hælkopp

Et par fantastiske skosåler med ekstra støtte og komfort for dine hæler. Skosålene er ergonomisk formet og lar deg få en avlastning i hvert steg du tar. Du slipper å få ondt i hælene med disse skosålene som er dempende. Laget av kork. 


Skosåler med hælkopp (2 stk)

Reduserer hæl smerter

Formes etter fothvelvet

Høy kvalitet


Skosåler med hælkopp

Hælkoppen som sitter på hælen av skosålen, gjør at hælene dine er i en myk og komfortabel posisjon under hele dagen. Når du bruker disse skosålene, legger du merke til hvordan foten får en behagelig avlastning. Lange dager i harde sko på flate gulv kan forårsake forferdelige smerter i hælene og ved hjelp av disse innleggssålene vil smerten snart bare bli et minne.

Ergonomisk støtte til fothvelvet

Skosålene har en slank design for fotbuen. Den lette buede formen sikrer at føttene har en perfekt posisjon i skoene dine hele dagen. Enten du er flatfoteteller hvis du har en liten pronasjon i trinnet, får du en perfektposisjon for føttene dine med disse sålene.

Skosåler laget av kork

Innleggssålenes bunnplate er laget av slitesterk kork. Når vi sier bærekraftig, mener vi to ting: for det første at skosålene er holdbare, det vil si slitesterke med god kvalitet og i tillegg er kork et materiale som er holdbart fra et materielt synspunkt. Eiken som kork blir laget av kan være opptil 300 år gammel, du trenger ikke å ødelegge eiken for å kunne høste korken. Det er nok å skrelle av barken hvert tiende år, så vokser en ny kork på treet.

Materiale: Polyester - sklisikker 5%, Korkgummi 25%, Hyperion 70%

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.