Ullsåler for kalde føtter

99 NOK

79 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Innleggs såler ull for kalde føtter (2 stk)

Du trenger ikke å fryse på kalde høst- og vinterdager og kan bruke disse nydelige ullsålene for å varme opp kalde føtter. Skosåler som er laget av ekte ull, med et aluminiumslag nederst som holder kulden borte.


Oppvarmende ullsåler

For kalde føtter

Aluminiumslag

One-size som passer alle

Høy kvalitet


Såler for kalde føtter

Med disse sålene får du et ekstra lag som beskytter føttene dine mot kulden, sålene er spesialtilpasset for deg som har kalde føtter – varmesålene hjelper føttene med å holde på varmen, selv de kaldeste høst og vinterdagene. Unngå kalde føtter med disse fantastiske sålene.

Innleggs såler for kalde vinterdager

Når føttene er kalde, får føttene også dårligere blodsirkulasjon og gjør det vanskelig for resten av kroppen å holde på varmen. Om du bruker et par varme og myke ullsåler, så kan du beskytte deg mot kulden og unngå en ubehagelig følelse av frosne tær - du trenger ikke å fryse og kan være ute og nyte av den friske luften.

Skosåler med ekte ull

Når det er kaldt utendørs, så kan du holde føttene komfortable og varme takket være disse sålene som er laget av ekte ull av naturens mykeste materiale. Sålene er også forsterket med skumplas av aluminium, noe som holder kulden borte uten å kunne trenge gjennom skosålene.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.