Inngrodd tånegl strimler

149 kr

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Fjern inngrodd negl med strimler for inngrodde negler

Strimler for inngrodde negler kan brukes både til å forebygge mot inngrodd negl, i begynnelsen når du oppdager att neglen har trengt seg inn i huden, men også om den allerede har grodd inn i neglen. Fest den inngrodde tånegl strimlen over neglen (som vist på figur 4). Strimlen hjelper neglen vokse riktig uten å trenge in i huden.


Inngrodde tånegler strimler

Lim og lim fjerning

Forhindrer inngrodd negl

Korrigerer neglene

Levering 2-4 dager


Informasjon om inngrodd negl

Når du får inngrodde negler skjærer neglen inn i huden, noe som kan føles veldig smertefullt. Hvis du ikke gjør noe med den inngrodde neglen, kan bakterier komme inn i såret og det kan dannes større sår med væske under – da blir huden varm og hoven, du kan få en bankende smerte i tåen.

Forhindre inngrodd negl

Ved hjelp av strimler for inngrodde negler, kan du forhindre inngrodd negl på et tidlig stadium. Fest en strimle til tåen nå du begynner å legge merke til at neglen begynner å vokse inn i huden.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.