Negleforsterker (sølvpartikler)

99 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Negleforsterker med sølvpartikler

Hendene våre brukes stort sett hele dagen, noe som gjør at neglene og neglebåndene får hard medfart. Konsekvensene av dette kan lede til at neglene ser både slitne og triste ut, og at neglebåndene blir slitt. Negleforsterkeren gjør det enkelt å få solide, sterke og vakre negler.


Gjør neglene sterkere

Rehydrerer neglebåndene

Styrker neglene

Unngå sprukne og slitte neglebånd

Levering 2-3 dagar


Friske og sterke negler

Negleforsterker med sølvpartikler er det perfekte produktet for styrke negler og neglebånd samt å gi glans til neglene dine! Negleforsterkeren inneholder 12 ml, og du kommer til å se tydelige resultater allerede etter første gangs bruk av denne kraftfulle formelen.


Den unike sammensetningen av ingredienser beskytter og styrker neglene, samtidig som den gir dem et flott og glansfullt utseende. Negleforsterkeren gjør det enkelt å få solide, sterke og vakre negler. Den gir neglene en glans som varer lenge og forbedrer utseendet til neglene dine, og vil samtidig holde dem friske og sterke. Bruk negleforsterkeren regelmessig for å oppnå best mulig resultat. Kjøp en flaske negleforsterker med sølvpartikler i dag, og opplev forskjellen!

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.