Knestøtte sport (svart)249 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Elastisk knestøtte for idrett svart

En elastisk knestøtte som er spesial designet for effektiv lindring og støtte av et kneledd som har smerte – knestøtten kan for eksempel brukes av deg som er idrettsutøver, den kan også brukes i hverdagen for ekstra støtte eller avlastning.


Stabiliserende knestøtte

For sportsaktiviteter

Elastisk størrelse

Høy kvalitet

Levering 1-2 dager


Holdbar knestøtte i høy kvalitet

Knebeskyttelsen er laget av textil med kompresjon av høy kvalitet som sikrer støtte og kompresjon av kneleddet under sportsaktiviteter og bevegelse. Kompresjonsmaterialet gir god støte, men det er også lett å dra over kneleddet under bruk. Knestøttens anatomiske passform sikrer optimal støtte av kneleddet under høy aktiviteter med høy intensitet som løping, ballsporter eller racket sport. 

Elastisk materiale som puster

Knestøtten er konstruert med forskjellige kompresjonssoner og er lett å dra over kneleddet for å sikre optimal funksjon i form av stabilitet og avlastning av kneleddet under aktivitet. Materialet er elastisk, som gjør at beskyttelse gir god støtte for alle med en god passform. Materialet som knebeskyttelsen er laget av, slipper gjennom luft som ikke gjør det ubehagelig å bruke beskyttelsen selv under de armeste sommerdagene.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.