Stabile knestøtter (hudfarge)

Produktet er utsolgt :(
Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Stabile knestøtter i hudfarge (2 stk.)

Disse knestøttene er produsert i en hudfarget nylontrikot som gir et naturlig utseende og er behagelig å ha på seg. Perfekt for det som ønsker å ha en par diskré knestøtter istedenfor et par som har farge.


Knestøttene har i tillegg anti-sklibelegg i silikon på innsiden av støttene, som forhindrer at knestøtten glir ned under bruk. Belegget gir god støtte og holder knestøtten på plass.


Stabile, hudfargede knestøtter

Praktisk anti-sklibelegg

Elastisk kompresjon

Perfekt i hverdagen og ved aktivitet

Rask levering


Elastisk kompresjon for ekstra støtte av kneleddet

Knestøtten er produsert med elastisk kompresjon, som gir god støtte og hjelper til med å stabilisere kneet. Den har også en myk og behagelig pute i silikon på innsiden som gir ekstra avlastning og komfort. Knestøtten er en god løsning for deg som har problemer med et instabilt kne eller som trenger ekstra støtte.


Disse stabiliserende knestøttene i hudfarge med sklibeskyttelse i silikon vil gjøre underverker for deg som har problemer med instabile knær, eller som trenger ekstra beskyttelse ved aktiviteter som for eksempel løping, idrett eller lange dager på jobben.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.