• Trustpilot Image

Elastisk knestøtte (grå)

179 NOK

143 NOKposten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Elastisk knestøtte grå

En stabiliserende støtte for kneet som gir kompresjon og beskyttelse. Knebeskyttelsen kan med fordel brukes av de som liker å bevege seg på fritiden og for eksempel gå turer – knestøtten fungerer også bra for sportsaktiviteter som løping, ballidrett eller racketsport. Knebeskyttelsen gir ekstra støtte og avlastning.


Stabiliserende knestøtte

For sportsaktiviteter

Elastisk størrelse

Høy kvalitet

Levering 2-4 dager


Slitesterk støtte i høy kvalitet

Denne knestøtten er laget av et stretchbart materiale av høy kvalitet som sikrer stabilitet i kneleddet. Den ergonomiske passformen gir kneet en optimal fiksering under høyintensive aktiviteter som løping, ballidrett eller racketsport.

Elastisk pustende materiale

Knestøtten er konstruert med forskjellige kompresjonssoner og trekkes lett over kneleddet for å sikre optimal funksjon – stabilitet og lindring av kneleddet under aktivitet. Materialet er elastisk, noe som betyr at beskyttelsen gir god støtte for alle. Knebeskyttelsen tillater at huden puster, noe som gjør det behagelig å bruke støtten selv på de varmeste sommerdagene.

Artikkelnummer: 654
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.