Ankelsokker kompresjon (svart)89 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Ankelsokker med kompresjon

Et par ankelsokker som gir kompresjon til fotleddet og gir ekstra støtte til føttene. Ankelsokker passer deg som for eksempel driver med løping eller sport – strømpene passer deg som beveger seg mye på jobb eller på fritiden. Kompresjonssokkene er behagelige på å ha på og passer til alle skostørrelser.


Støttende ankelstrømper

Stabiliserer fotleddet

Passer idrettsutøvere

For menn og kvinner


Støttestrømper til anklene

Ved å bruke disse støttestømpene får du en behagelig støtte til fotleddet. Støttesokkene kan brukes i hverdagskoene dine, men også i arbeidsskoene for å øke støttene til føttene – hvis du ofte føler deg sliten i beina, kan disse støttessokkene gjøre underverker for deg. Blodsirkulasjonen øker og hjelper deg å stå hele dagen.

Passer for idrett og løping

Disse kompresjonsstrømpene er ideelt egnet for idretter med høy intensitet som løping, innebandy eller racketsport – den sklisikre sålen under sokkene gjør at du kan trene på gulvet eller teppet (for eksempel pilates eller yoga), der sko ikke brukes.

Øker blodsikurlasjonen og reduserer risikoen for skade

Ankelstrømpene øker blodsirkulasjonen i ankelen og gir støtte i sportsaktiviteter. Ved å bruke et par støttesokker eller kompresjonssokker, reduserer du risikoen for skader grunnet overbelastning. Kompresjonssokkene lar deg trene mer effektivt og samtidig forhindre og redusere skader på grunn av trette eller såre muskler.Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.