• Trustpilot Image

Ankelsokker støtte (oransje)

89 NOK

71 NOK



posten Payment with Mastercard Payment with Mastercard Payment with Visa

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Ankelsokker med kompresjon - Oransje

Et par stabiliserende ankelsokker i oransje farge som er ideell for bruk i fritiden, på jobb eller når du trener. Ankelsokkene gir støtte og kompresjon til ankelen og føttene dine og bidrar til forbedret blodsirkulasjon.


Støttende ankelsokker

Stabiliserer ankelen

Passer idrettsutøvere

Levering 2-4 dager


Støttestrømper til anklene

Materialet kompresjonen i ankelsokkene er laget av, gir deg en fantastisk støtte i føttene og anklene. Et par kompresjonsstrømper forhindrer skader som stukning av foten, den støtter føttene og lar deg stå, gå eller løpe lengre.

Brukes til hverdag eller på jobb

Disse sportssokkene til ankelhøyde kan med fordel brukes til hverdags eller på jobben, i arbeidsskoene dine. Sokkene stabiliserer ankelen og gir en Øk blodsirkulasjonen og unngå overbelastningbehagelig støtte til foten – blodsirkulasjonen øker og sokkene holder føttene varme hele dagen.

Øker blodsirkulasjonen

Når du bruker et par kompresjonsstrømper til anklene, gir du føttene dine best mulighet forhold til å unngå skader. Ankelsokkene med kompresjon øker blodsirkulasjon i føttene, som reduserer risikoen for blant annet overbelastningsskader. Kompresjonssokkene gir deg muligheten til å trene mer effektivt og aktivt forhindre skade og redusere såre muskler dagen derpå når blodomløpet øker.

Artikkelnummer: 638
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura
Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.