Støttestrømper glidelås (beige)179 NOK

143 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Komfortable støttestrømper med glidelås

Komfortable støttestrømper med glidelås. Disse populære støttestrømper med glidelås har en gradert kompresjon fra anklene og oppover mot leggene, noe som stimulerer blodstrømmen og er forebyggende mot blodpropp og åreknuter.

Glidelåsen på siden gjør at du enkelt kan ta på deg strømpene, uten å måtte slite med dine vanlige stramme og tunge strømper. De finnes også i sort her.


Støttestrømper med glidelås

Støtter trøtte ben

Øker blodsirkulasjonen

Myk og behagelig

Klasse en med 15-21 mmHg

Høy kvalitet


Støttestrømper øker blodsirkulasjonen

Ved å bruke støttestrømper reduserer du risikoen for hevelser, åreknuter og blodpropp i bena. Strømpene hjelper deg også til å vare lenger og få bena til å føles mer våkne. Støttestrømper kalles også kompresjonsstrømper på grunn av deres støtteegenskaper.

Glidelåsen gjør strømpene enkle å ta på

Takket være glidelåsen på siden av støttestrømpene er det veldig enkelt å både ta på og av strømpene. Vanlige støttestrømper kan være vanskelig å tre over bena da det ofte blir for stramt. Men ved hjelp av disse strømpene trenger du ikke lenger slite med støttestrømpene dine. Det er superenkelt å bruke!

Støttestrømpene er laget av 40% Lycra gummibånd og 60% nylon, noe som gir en myk og behagelig strømpe. Strømpen har åpen tå for maksimal komfort.


Størrelse
Lengde
Ankelen (omkrets)Bena (omkrets)
Liten33 cm15-25 cm28-37 cm
Medium37 cm18-32 cm35-44 cm
Stor40 cm20-36 cm44-52 cm


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.