Kompresjonsstrømper glidelås (svart)179 NOK

143 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Behagelige kompresjonsstrømper med glidelås

Disse populære svarte kompresjonsstrømpene med lukket tå og glidelås (finnes også med åpen tå her) har en gradvis kompresjon fra anklene og opp mot leggene, som stimulerer blodstrømmen og virker forebyggende mot blodpropper og åreknuter.

Glidelåsen på siden av kompresjonsstrømpen gjør det enklere når du tar på deg strømpene, slik at du slipper å kjempe med de vanlige trange og ubehagelige strømpene.


Kompresjonsstrømper med glidelås

Støtter trøtte ben

Øker blodsirkulasjonen

Myke og komfortable

Klasse en (15-21 mmHg)

Lukket tå


Kompresjonsstrømper øker blodsirkulasjonen

Ved å bruke kompresjonsstrømper reduserer du risikoen for hevelser, åreknuter og blodpropper i bena. Strømpene hjelper deg også med å holde ut lenger og gjør at bena dine føles mer opplagte. Kompresjonsstrømper er også kjent for sine støttende egenskaper.

Glidelåsen forenkler påkledningen

Med glidelåsen på siden av kompresjonsstrømpene blir det enkelt å ta dem av og på. Tradisjonelle kompresjonsstrømper kan ofte føles vanskelige å ta på fordi de er så stramme. Men med disse strømpene slipper du det problemet. De er meget brukervennlige!

Kompresjonsstrømpene består av 40% Lycra elastikk og 60% Nylon, som resulterer i en myk og behagelig strømpe. De har en åpen tådel for best komfort.

Vaskeråd: Håndvask i lunkent vann. La strømpene lufttørke. 


StørrelseLengdeAnkelens omkretsLeggens omkrets
Liten33 cm15-25 cm28-37 cm
Medium37 cm18-32 cm35-44 cm
Stor40 cm20-36 cm44-52 cm


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.