Støttestrømper glidelås (svarte)179 NOK

143 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Rabatten din er aktivert.

Gjelder -20% på hele utvalget.

Komfortable støttestrømper med fleksibel glidelås.

Disse støttestrømpene har en gradert kompresjon nederst fra anklene som strekker seg oppover mot leggene. Dette er med på å stimulere blodgjennomstrømningen og er også forebyggende mot blant annet blodpropp og åreknuter.

Den smarte glidelåsen på siden av strømpene gjør at du enkelt kan ta dem på deg, uten å måtte slite som med vanlige trange og tunge støttestrømper. Denne modellen er også tilgjengelig i beige her.


Støttestrømper med glidelås

Støtter trøtte ben

Øker blodsirkulasjonen

Myk og behagelig

Klasse en med 15-21 mmHg

Høy kvalitet


Støttestrømper øker blodsirkulasjonen

Bruk av støttestrømper kan redusere risikoen for hevelser, åreknuter og blodpropp i bena. støttestrømpene hjelper deg også med å få mer styrke i bena, og bidrar til at bena føles mer våkne.

Glidelåsen gjør dem enkle å ta på

Takket være glidelåsen på siden av støttestrømpene er det veldig enkelt å både ta på og av strømpene. Vanlige støttestrømper kan være vanskelig å tre over bena da det ofte blir for stramt. Men ved hjelp av disse strømpene trenger du ikke lenger slite med støttestrømpene dine. Det er superenkelt å bruke dem.

Støttestrømpene er laget av 40% Lycra rubber band og 60% Nylon, noe som gir en myk og behagelig strømpe. Strømpen har åpen tå for maksimal komfort.


Størrelse
Lengde
Ankelen (omkrets)
Bena (omkrets)
Liten33 cm15-25 cm28-37 cm
Medium37 cm18-32 cm35-44 cm
Stor40 cm20-36 cm44-52 cm


Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.