Oppmykende hælstrømper

179 NOK

Alltid hos Fotbutikken
Levering 2-4 dager
Fri bytterett
Faktura

Hælsokker som myker opp og rehydrerer tørre hæler

Har du tørre hæler? Er du lei av stygge og vonde hælsprekker? Disse hælsokkene som myker opp er den perfekte måten å få en myk og smidig hud under hælene dine på. De er deilige og komfortable å ha på hver dag.

Den myke gelen i hælen på strømpens innside inneholder en rekke ulike ingredienser som rehydrerer tørre og sprukne hæler. Olivenolje, jojobaolje, olje fra grapefruktkjerner, roseolje og vitamin E er ingredienser i sokkene, og gir deg hudpleien du trenger.


Hælsokker som mykgjør huden

Minimer hælsprekker

Rehydrerer tørre hæler

Myke og behagelige

Rask levering


Rehydrerende gel på innsiden av strømpene

Strømpene har en gelbelagt overflate på innsiden i hælpartiet. Denne gelen inneholder en unik blanding av silikon, ulike typer oljer og vitamin E. Dette gjør at oljen masseres inn i huden på hælene dine for hvert steg du tar. Perfekt for deg med tørre og sprukne hæler! Bruk dem hele tiden i hverdagen, eller hvorfor ikke når du sover?

Minimer hælsprekker på en enkel måte

Våre mykgjørende hælsokker er enkle å bruke, og passer alle størrelser. Slipp problemet med tørre og sprukne hæler, og nyt følelsen av myk og glatt hud. Du kommer ikke bare til å merke forskjellen – du kommer til å elske den! Tå hånd om hælene dine med våre mykgjørende hælsokker, og nyt den herlige følelsen av mykhet og luksus.

Strømpene håndvaskes i lunkent vann og mild såpe. Skal lufttørkes.

Bruksanvisning på norsk er inkludert.

Frakt
Gratis frakt over 500 kr

Leveringstid 2-4 dager
Alle bestillinger før 17.00 blir sendt i dag. Det betyr vanligvis at du har leveransen innen 2-4 arbeidsdager.

Levering
Vi sender alle pakker med Posten og våre forsendelser leveres normalt direkte i postkassen din. Hvis pakken ikke får plass sendes den til nærmeste postkontor og du blir varslet via SMS eller brev.